• Цялостна грижа за блестящо здраве

Стоматолози

Споделяме една и съща страст - оралното здраве на всеки човек

Присъедини се към нашата общност

Денталните специалисти играят ключова роля за постигането на нашата цел - най-иновативните решения за орална хигиена дадостигнат всеки човек по света.
От години ние работим рамо до рамо с професионалисти в над 70 държави, които ежедневно ни споделят проблемите на своите пациенти и така ни помагат да подобряваме формулите на Dentaid продуктите и да предлагаме качеството, което всеки човек мечтае да получи.

В портфолиото на Dentaid ще намерите продукти за ежедневна хигиена, продукти, подходящи за след хирургична намеса, интердентални четки, гелове за хора с ортодонтски проблеми. Гамата продукти е изключително широка и обхваща всички възрасти и всички възможни проблеми, свързани с оралното здраве на един човек.

Ако искате да пробвате някои от нашите клиенти, можете да се свържете с наш представител, който ще ви донесе безплатни мостри, ще ви направи обучение и ще ви включи в нашето онлайн общество от специалисти, които се борят за орално здраве за всеки човек.
 

Дентални специалисти

Д-р Соня Чавдарова

Лекар по дентална медицина, специалист в областта на пълно естетическо възстановяване на устната кухина и кореново лечение

Д-р Катя Кинова

Лекар по дентална медицина, специалист по ортодонтия, естетична дентална медицина, протетика, имплантология и детска дентална медицина

Д-р Теодора Таргова

Специалист по парадонтология и заболявания на оралната лигавица

Д-р Костадин Харалампиев

Специалист по денталната имплантология и парадонтология